Programma Zonnehuis-dinerdebat 2017

Programma Zonnehuis dinerdebat 8 november 2017

Het thema luidt ‘Vaardig jong, waardig oud’. Hoe kunnen huidige trends in Zorg&Welzijn worden verbonden aan focus op waardigheid van leven? Dit is ook de leidraad van stichting Jo Visser fonds, de rechtsopvolger van Vereniging Het Zonnehuis. Onder leiding van presentatrice Jacobine Geel wordt het debat gevoerd, waar vooral jongeren worden gevraagd om te reageren op de twee tafelspeeches van hoog-leraren Henk Nies en Joris Slaets.

Tijdens deze bijeenkomst wordt traditiegetrouw de Jo Visser award uitreikt. Als boegbeeld is Jo Visser het gezicht van de noodzaak tot verbetering van het onderwijs in de zorg voor ouderen en het stimuleren van waardevolle ontmoetingen tussen jong en oud. Waarden als zingeving, betekenisvolle ontmoetingen en vernieuwing dragen hieraan bij.